Deskundig en veelzijdig
Ik sta u graag bij met mijn deskundigheid in zeer diverse secretariële zaken. Ik volgde een VWO opleiding en vulde dat aan met de gedegen Schoevers opleiding tot Europees secretaresse. Daarna werkte ik een ruim aantal jaren binnen verschillende organisaties en bedrijven als directiesecretaresse. Ik heb mij het vak met veel plezier eigen gemaakt
en deed zo veel praktijkervaring op in alle secretariële werkzaamheden. Sinds 2007 heb ik mijn eigen bureau Valeas Secretariële Diensten en heb ik al vele bedrijven en organisaties bijgestaan met praktische hand- en spandiensten en advies.

Ervaren en persoonlijk
Door mijn ervaring zie ik allerlei details die anderen misschien over het hoofd zien. Vaak gaat het bij een professionele uitstraling of een goede organisatie net om dat soort details. Als u dat wilt, kijk en denk ik graag met u mee hoe het nog professioneler, efficiënter of zorgvuldiger kan. Want het is tenslotte uw visitekaartje.

Valeas!

Valeas betekent: 'het ga u goed'. Dat is ook precies wat ik graag voor u wil bereiken met mijn dienstverlening; dat het u zowel zakelijk als privé goed gaat. Als ik voor u de zorgen op secretarieel gebied uit handen kan nemen, kunt u doen waar ú vooral goed in bent: uw core business.


Natalie Kruse, Valeas Secretariële Diensten


stopwatch