Diverse mogelijkheden
Door mijn ervaring binnen diverse bedrijven en organisaties kan ik mij goed inleven in verschillende situaties. Ik werk voor grote en kleine bedrijven, voor terugkerende opdrachten, maar ook voor eenmalige opdrachten. Net wat u wilt. Ik werk volgens een vast uurtarief en maak vooraf voor u een urenberekening van de werkzaamheden. Ook is het mogelijk om een urenabonnement af te sluiten waarbij ik elke maand een vooraf afgesproken aantal uur voor uw bedrijf of organisatie aan de slag ga. U ontvangt van mij bij elke opdracht altijd een heldere en uitgebreide specificatie van de gewerkte uren.

In goed overleg
Uiteraard gaat alles in goed overleg met u en precies zoals u dat wilt.
In overleg kan ik voor sommige werkzaamheden bij u langskomen
(zoals bij het notuleren van vergaderingen) en voor andere diensten is het juist praktisch voor u als dat meer zelfstandig en op afstand door mij gebeurt. Zo heb ik voor een aantal klanten een hoeveelheid drukwerk in beheer waarmee ik de correspondentie verzorg. U heeft er dan geen omkijken naar en alles gaat op tijd en op de juiste manier de deur uit.
Veel samenwerking kan dan ook snel en efficiënt via e-mailcontact tussen mij en u als opdrachtgever.Vertrouwd en persoonlijk

Hebt u contact met Valeas, dan hebt u contact met mij persoonlijk.
De werkzaamheden die ik voor u verricht, spreken we van te voren eerst goed door. Zo weet u precies wat de kosten zijn en hoeveel uren eraan besteed zullen worden. Ik houd van een directe en heldere aanpak. Dat werkt ook voor u het meest efficiënt. Opdrachten worden dan ook alleen door mij persoonlijk in behandeling genomen en niet doorgegeven aan derden.

En natuurlijk kunt u ervan uitgaan dat al uw stukken vertrouwelijk worden behandeld. Dat is het vertrouwen waar Valeas voor staat. Mocht u een referentie willen, dan geef ik u deze graag.

stopwatch